Medicină vibrațională

 

Diagnoza energetică cu 
Bio-Well® și Bio-Plasm®

Află cu ajutorul acestor determinări nivelul tău de energie, precum și starea de sănătate prezentă și viitoare.

 

Bio-Well

Bio-well este un aparat ce permite într-un timp foarte scurt şi în mod total neinvaziv determinarea mai multor parametri ce ţin de energetica corpului uman, măsurândemisia de biofotoni.

Având la bază analiza GDV(Gas Discharge Visualization=vizualizare prin descărcarea în gaz), o procedură modernă a efectului Kirlian, putem afla starea de sănătate, vitalitatea şi nivelul de stress a corpului, măsurând energia meridianelor principale Yin şi Yang, conform medicinei tradiţionale orientale.

Totodata se determină mărimea şi poziționarea (alinierea) chakrelor principale,“vortexurile” cunoscute de civilizația indiană de mii de ani. 

Bio-Well
Energie

În mod deosebit se poate analiza rezerva de energie(vitalitate) a corpului, pe organe şi sisteme; acest lucru permiţând aflarea din timp a unor “blocaje” energetice, care altfel neglijate duc cu siguranţă la instalarea unor disfuncţiuni în organism(boli).

Acestă diagnoză este foarte utilă în monitorizarea unui tratament , de exemplu. O diagnoză înainte de o procedura terapeutică şi după aceasta pune în evidenţă modificarile în structura energetică a corpului.

Bio-Plasm

Biorezonanţa Magnetică este un fenomen cercetat stiinţific şi funcţionează corect.Tratamentul constă în trimiterea unor semnale de vindecare creierului, acesta începând procesele de refacere în întreg organismul. Se poate observa nivelul de răspuns al creierului la aceste semnale. O analiză completă, inclusiv tratament, durează în jur de 45 minute.

Bio - Plasm

Bio-Plasm este un aparat ce foloseşte biorezonanţa ca diagnoză energetică şi tratament.

Cum funcţionează? Prin căştile de pe capul pacientului se introduce în corp o serie de câmpuri magnetice ca şi cele create de un electromagnet, (trenuri de câmpuri magnetice cu diferenţe de frecvenţă de 0.1Hz) de o intensitate de maxim 20mT(adică nu sunt periculoase), cu o frecvenţă cuprinsă între 1.8Hz si 8.2Hz în funcţie de organele testate în acel moment (1.8 Hz pt sistemul osos, 2,6Hz ţesuturi conjunctive, 4.2 muschi,....8.2 cortexul cerebral, etc) schimbând frecvenţa pentru organe diferite şi face maxim 240 teste la celule, organe, aparate şi sisteme şi secţiuni ale acestor organe.

Aparatul după ce compilează toate aceste date le transmite computerului care face comparaţia între răspunsul organului pacientului şi “organul sănătos şi diverse grade de boală” pe care le are în baza de date. Pe scurt, un aparat de Biorezonanţa Magnetica dă rezultate bune şi chiar depistează boli în stadiul incipient când încă nu se manifesta clinic. 

Comparație între reprezentarea unei energii scăzute și a unei energii foarte bune

Energie scazuta versus energie ridicată

Certificări

 

 

sau sună : 0786 - 203 340
sau trimite un email: contact@medicinavibrationala.ro