Măsurători ale rețelei geofizice Hartmann

Ce este reţeaua geofizică Hartmann?

„Rețea Hartmann este denumită o zonă formată din benzi de radiații cosmo-telurice emise de scoarța terestră care se intersectează perpendicular. Rețeaua este organizată după modelul meridianelor și paralelelor Pământului și orientate pe direcțiile Nord-Sud și Est-Vest. Denumirea a fost dată de doctorul german Ernst Hartmann în anul 1942, cel care a studiat fenomenul. Zonele din rețeaua Hartmann sunt considerate zone geo- patogene (geo - pământ și phatos - suferință, boală), ca fiind nocive pentru toate organismele vii. Cei care se ocupă cu studiul lor susțin că șederea permanentă a omului în astfel de zone poate fi cauza unor îmbolnăviri foarte grave. Radiațiile Hartmann se pot pune în evidență prin măsurări cu instrumente radiestezice.” (sursa: ro.wikipedia.org)

Mai precis, nodurile Hartmann (intersecțiile acestor benzi) sunt cele periculoase.
Noi măsurăm radiestezic pozitionarea acestora în casa dumneavoastră.
Eventual se vor face mici repoziţionari ale mobilei: de exemplu, dacă există un nod exact pe locul unde dormiţi cu capul, sau cu inima, mutați patul 20-30 cm.
Similar, este important ca scaunul unde stați dumneavoastră sau angajații dumneavoastră, o perioadă de câteva ore pe zi, să fie ferit de un nod Hartmann.
Efectele nocive în cazul în care stați câteva ore pe zi deasupra unui nod Hartmann sunt:
- oboseală, dureri de cap, greață
- tulburări de memorie
- slăbiciune, randament de lucru scăzut
- pe termen lung, chiar boli grave.

Din fericire, toate acestea pot fi evitate prin efectuarea unei şedințe de măsurare şi marcare a acestor noduri în spațiul dumneavoastră în care locuiți sau lucrați.

Reteaua Hartmann

Sursa foto: commons.wikimedia.org

Tariful se percepe în funcție de suprafața de măsurat.
Exemplu: apartament de 2-3 camere, costul este de 200 lei. Spațiu de lucru cu 100-200 mp, costul este de 300 - 400 lei.
Durata măsurătorii : 60 – 90 minute.