Diagnoza cu aparatul BioWell - fotografie Kirlian

Cost: 250 lei/ședință

Energie scazuta versus energie ridicată

Bio-well este un aparat ce permite într-un timp foarte scurt şi în mod total neinvaziv determinarea mai multor parametri ce ţin de energetica corpului uman, măsurândemisia de biofotoni.

Având la bază analiza GDV (Gas Discharge Visualization=vizualizare prin descărcarea în gaz), o procedură modernă a efectului Kirlian, putem afla starea de sănătate, vitalitatea şi nivelul de stress a corpului, măsurând energia meridianelor principale Yin şi Yang, conform medicinei tradiţionale orientale.

Totodata se determină mărimea şi poziționarea (alinierea) chakrelor principale, “vortexurile” cunoscute de civilizația indiană de mii de ani.


În mod deosebit se poate analiza rezerva de energie (vitalitate) a corpului, pe organe şi sisteme; acest lucru permiţând aflarea din timp a unor “blocaje” energetice, care altfel neglijate duc cu siguranţă la instalarea unor disfuncţiuni în organism (boli).

Acestă diagnoză este foarte utilă în monitorizarea unui tratament, de exemplu. O diagnoză înainte de o procedura terapeutică şi după aceasta pune în evidenţă modificarile în structura energetică a corpului.

Vezi un exemplu de raport Biowell

Cost: 150 lei/ședință