Diagnoza cu aparatul BioPlasm – biorezonanță

Cost: - 250 lei / ședință
4 plătite + 1 bonus
7 plătite + 3 bonus
11 plătite + 4 bonus

Biorezonanţa magnetică este o metodă de investigare (scanare) modernă care foloseşte principii ale fizicii cuantice și este folosită din ce în ce mai mult în practica medicală şi în prevenţie în multe ţări din lume, inventata in Rusia de Dr.Grig Butov.

Biorezonanţa magnetică reprezintă diagnoza ce are la bază principiul rezonanţei, utilizând traductori magnetici. Fizica a demonstrat că tot ce există, toată materia la nivel molecular, atomic vibrează. Luând ca exemplu, moleculele apei la o temperatura de 40°C, vibrează cu o frecvenţă şi aceeaşi apă la fierbere (100°C) are o frecvenţă mai mare. Prin analogie, un organ sănătos are o anumită vibraţie, frecvenţă măsurabilă cu aparate specifice. Acelaşi organ când are deficit energetic sau se îmbolnăveste are o frecvenţă diferită.

Aparatul BioPlasm 18 NLS (NonlinarAnalysisSystem) foloseste ca traductori magnetici doi electromagneţi amplasaţi într-o pereche de căşti. Aceştia comunică între ei folosind frecvenţe joase, de la 1,8 Hz la 8,2 Hz. Aceste frecvenţe sunt mult mai slabe decât intensitatea celor ale unui telefon mobil. Scanarea se face ţinând seama de următorii parametri: vârstă, sex, grupă sanguină şi Rh, astfel datele obţinute sunt comparate cu standardul unui organ perfect sănătos. Sunt afişate 6 niveluri energetice în multiple puncte:nivelurile 1,2 si 3 sunt cele ce arată o energie normală, iar 4,5 şi mai ales 6 un nivel energetic scăzut. O scanare ce indică niveluri 4,5 si 6 poate arata un organism obosit, mese neregulate, depresie sau lipsa somnului, nu neapărat prezenţa unei boli. La fel, un bolnav cronic, cu medicaţie constantă poate avea niveluri 1,2 si 3, indicând un tratament adecvat.

Energie foarte bună

Niveluri energetice

Energie scăzută

Aparatul determină starea energetică pornind de la celule, chiar nivel cromozomial, apoi ţesuturi, organe, aparate şi sisteme. Se pot observa din timp anomalii energetice înainte de apariţia simptomelor, astfel putând lua măsuri. Scanarea arată peste 800 de detalii (planuri) cu măsurare în multiple puncte pentru fiecare plan în parte.

După scanare se poate efectua şi o reechilibrare, aducând întregul corp la parametrii corespunzători. Corpul îşi aduce aminte de starea când era perfect sănătos. Se stimulează mecanismele proprii de refacere ale organismului şi de detoxifiere. Se poate observa imediat răspunsul energetic. Corpul simte chiar o stare de relaxare. În funcţie de starea de sănătate a corpului analizat se stabilesc numărul de şedinţe de reechilibrare recomandate (de obicei 10 sedinţe). Durata unei şedinţe este aproximativ o oră si 30 de minute.

Tot ce se va vedea pe monitor se înregistreză video şi respectiv audio, adica inclusiv comentariile făcute pe parcursul scanării sau a re-echilibrării se imprima cu microfonul laptopului incorporat, iar la final, concluziile şi recomandările necesare. Astfel avem la dispozitie o monitorizare a întregului proces de însănătoşire la fiecare şedinţă în parte.

Exemplu de scanare a unui corp cu
energie în parametri foarte buni

Exemplu de scanare a unui corp cu
energie scăzută